Katalog proizvoda ABM
Metalni Elektro Ormani
Sklopna tehnika Rade Končar
Noark Electric Češka
Olympia Electronics
Transformatori Makitel

O nama

Hala ABM

ABM Elektro

ABM Elektro je proizvodna, projektantska, izvođačka i trgovačka firma iz oblasti elektroenergetike i elektroinstalacija, osnovana 1992. godine kao naslednik zanatske radnje sa kojom je osnivač i vlasnik Milan Marković, diplomirani inženjer elektrotehnike započeo prve aktivnosti na ovom polju.

Primarne delatnosti u prvim godinama poslovanja su bile projektovanje i izrada elektroinstalacija poslovnih i industrijskih objekata kao i objekata elektroenergetike.

Postupno uz ovu delatnost pokrenuta je i proizvodnja rasklopnih postrojenja srednjeg napona (SN blokova do 20 kV), kao i tipskih niskonaponskih tabli (NN blokova 0,42 kV).

Kao poseban segment se izdvaja proizvodnja metalnih razvodnih ormana zaštićenih tehnologijom elektrostatičkog nanošenja poliesterskog strukturnog praha koji pored odličnog vizuelnog izgleda daje i visoku otpornost na uticaje spoljnje sredine.

Osim proizvodnje praznih ormana i kablovskih priključnih kutija izradjujemo i kompletne ožičene ormane sa opremom vrhunskog kvaliteta i dizajna.

Dalji razvoj preduzeća omogućio je proširenje opsega delovanja i uveo trgovinu kao novu delatnost, što je dovelo do formiranja sektora prodaje.

Dobili smo poverenje više inostranih proizvođača čiji smo uvoznici i distributeri u Srbiji.

Neki od njih su: Rade Končar, Olympia Electronics, Noark Electric, Makitel Transformatori i drugi manji proizvođači.

Stalno pratimo nove tehnologije i inovacije i konstantno radimo na proširenju asortimana roba i usluga kako bi smo omogućili najkvalitetniju ponudu našim klijentima.

Za sve proizvode i usluge posedujemo odgovarajuće ateste i sertifikate akreditovanih laboratorija i instituta.

U proizvodnji opreme, projektovanju i izgradnji elektro energetskih objekata i instalacija držimo se standardizovanih procedura. Dugogodišnje iskustvo kao i specijalizovani kadrovi garantuju stalni kvalitet proizvoda i usluga.

Takodje raspolažemo potrebnom opremom i kadrovima da možemo vršiti ispitivanja ispravnosti elektro i gromobranskih instalacija za šta izdajemo odgovarajuće stručne nalaze i mišljenja.