Rade Končar Skoplje

ABM ELEKTRO je ovlašćeni uvoznik i distributer proizvođača Rade Končar kontaktori i relei doo iz Skoplja, najpoznatijeg proizvođača sklopne tehnike na ovim prostorima, odnosno prostorima bivse Jugoslavije.

Rade Končar Skoplje„Rade Koncar – kontaktori i relei“ je firma nastala davne 1947 i jedinstvena je na balkanu i u ovom delu evrope kao proizvođač koji je uspeo da zaokruži proizvodni program sopstvenom proizvodnjom.

 

U ponudi je kompletan asortiman motornih kontaktora legendarne i odavno dokazane CN serije, CNM serije sa nominalnim strujama do 1000 A, nove moderne, modularne CNN serije sa svom pomoćnom i dodatnom opremom, kondenzatorski CNNK kontaktori (specijalni kontaktori za uklapanje kondenzatora za korekciju faktora snage), bešumni i termički kontaktori zaključno sa pomoćnim kontaktorima CNNP i CPO serije.

 

Program kontaktora propraćen je i bimetalnim relejima TM40 i TRM serije koji pokrivaju kompletan strujni opseg.

 

Ističe se i ponuda direktnih motornih pokretača odnosno motornih zaštitnih sklopki (DMS) sa opsezima struja od 0,1 do 25 A, koje objedinjuju u sebi i bimetalnu i kratkospojnu zaštitu.
Uz svu dodatnu opremu: kućište za samostalnu montažu, naponski okidač, podnaponski okidač, pomoćni kontakti…

 

U ponudi ovog proizvođača su i kompakt prekidači, kako tropolni tako i četvoropolni, sa nominalnim strujama počev od 25 A zaključno sa strujom od 1600 A, sa podesivom termičkom i magnetnom zaštitom sa svom dodatnom opremom (okidač za daljinsko isključenje, podnaponski okidač, produženi pogon, pomoćni kontakti…).

 

Tradicionalno u ponudi su i grebenasti prekidači serije PS (od 10 do 100A) i BS serije koja pokriva strujni opseg od 10 do 630 A. Izuzetnog su kvaliteta i dostupni su u svim raspolozivim veličinama i tipskim šemama.

 

Većina proizvoda je dostupna odmah pošto raspolažemo respektabilnim količinama na lageru.

 

Kontaktori Rade Končar Skoplje

Kontaktori RK CENOVNIK

Bimetalni Releji Rade Končar

Bimetalni Releji CENOVNIK

Motorna zaštitna sklopka DMS 25 Rade Končar

Motorno Zaštitnie Sklopke CENOVNIK

Kompaktni prekidač KP 250 N 250 Rade Končar

Kompakt prekidači CENOVNIK

Vremenski relej EVR Rade Končar

Vremenski RelejI CENOVNIK

Grebenasti prekidač PS 10-10U

Grebenasti Prekidači CENOVNIK

kondezatorske baterije regulatori faktora snage prigušnice Rade Končar

Kondezatorske Baterije CENOVNIK