Federal Electric Turska

Federal Electric je osnovan 1990. godine u Adapazarima.

Za kratko vreme je ostvario napredak i zauzeo svoje mesto među vodećim proizvođačima niskonaponskie opreme u svetu. Osnovan je sa 100% nacionalnog kapitala u ukupnoj površini od 40.000 m2, od čega je 25.000 m² pokriveno područje. Proizvodni program kompanije obuhvata 3250 proizvoda.

Federal Electric trenutno proizvodi 95% asortimana proizvoda niskonaponske opreme i nastavlja svoje istraživačke i razvojne aktivnosti vezane za preostalih 5%. Kao posledica konstantnog ulaganja u razvoj u svim oblastima, od institucionalizacije do tehnoloških inovacija, kompanija je nagradjena tako što je postala broj 1 ili 2 na domaćem tržištu.

Federal Electric je jedina turska kompanija koja ima ozbiljan udeo na svetskom tržištu niskonaponskih proizvoda i koja je postavljena na broj 1 ili 2 na domaćem tržištu.

Federal Electric je svoj sistematski razvoj sproveo prateči međunarodne standarde i nalazi se među prvih 70 institucija koje poseduju ISO 9000 sertifikate. Kompanija je nagrađena za kvalitet na 1. međunarodnom kongresu tehnološkog kvaliteta i proizvodnih sistema (Technology-Quality and Manufacturing Systems Congress) kao kompanija koja savršeno implementira TS-EN-9000 sistem osiguranja kvaliteta.

Federal kontinuirano prati svetske trendove i ulaže velika sredstva u razvoj. Kao posledica toga, poseduje registracije industrijskog dizajna i patenata u Turskoj i širom sveta za 100 proizvoda. Sve procese od početne tačke do kraja proizvodnje (od sirovina i zaliha proizvoda do zaliha gotovih proizvoda) proverava ERP softver i barkod sistem. ERP softver instaliran 1995. godine, kao prvi u Turskoj, osigurava sledivost u skladu sa standardom ISO 9001, čime se smanjuju greške snimanja i brojanja u skladištima ispod 0,5.

Osim toga, da bi se izbeglo nepotrebno trošenje papira, sva komunikacija se vrši putem elektronskih medija.

Proces zapošljavanja se zasniva na principu “osoba prikladna za zadatak”, a od 1995. godine vrši se prema rezultatima psihotehničkih testova. Sa 6-mesečnim intervalima, procena performansi zasnovana na 360 stepeni primenjuje se na sve zaposlene. Kao rezultat ovog testa, utvrđuju se veštine zaposlenih i pripremaju se potrebni programi obuke za neprekidno usavršavanje.

Cenovnici opreme proizvodjača Federal Electric

Rastavna osiguračka postolja
Osiguračke letve
Teretne sklopke
Nožasti osigurači i postolja
Cilindrični osigurači i postolja
Strujni merni transformatori

Cene istaknute na sajtu su veleprodajne bez obračunatog pdv-a na koje odobravamo rabate u zavisnosti od količine poručene robe, načina plaćanja, kao i ukupne prethodno realizovane saradnje.