Rade Končar Skoplje

ABM ELEKTRO je generalni uvoznik i distributer proizvođača Rade Končar kontaktori i relei doo iz Skoplja, najpoznatijeg proizvođača sklopne tehnike na ovim prostorima, odnosno prostorima bivse Jugoslavije.

Rade Končar Skoplje„Rade Koncar – kontaktori i relei“ je firma nastala davne 1947 i jedinstvena je na balkanu i u ovom delu evrope kao proizvođač koji je uspeo da zaokruži proizvodni program sopstvenom proizvodnjom.

Ponuda

U ponudi se još uvek nalazi kompletan asortiman motornih kontaktora legendarne i odavno dokazane CN serije. CNM serija sa nominalnim strujama do 1000 A. Kao i nova moderna, modularna CNN serije sa svom pomoćnom i dodatnom opremom. Kondenzatorski CNNK kontaktori (specijalni kontaktori za uklapanje kondenzatora za korekciju faktora snage), bešumni i termički kontaktori zaključno sa pomoćnim kontaktorima CNNP i CPO serije.

Program kontaktora propraćen je i bimetalnim relejima TM40 i TRM serije koji pokrivaju kompletan strujni opseg.

Ističe se i ponuda direktnih motornih pokretača odnosno motornih zaštitnih sklopki (DMS) sa opsezima struja od 0,1 do 25 A, koje objedinjuju u sebi i bimetalnu i kratkospojnu zaštitu.
Uz svu dodatnu opremu: kućište za samostalnu montažu, naponski okidač, podnaponski okidač, pomoćni kontakti…

U ponudi ovog proizvođača su i kompakt prekidači, kako tropolni tako i četvoropolni. Sa nominalnim strujama počev od 25 A zaključno sa strujom od 1600 A, sa podesivom termičkom i magnetnom zaštitom sa svom dodatnom opremom (okidač za daljinsko isključenje, podnaponski okidač, produženi pogon, pomoćni kontakti…).

Tradicionalno u ponudi su i grebenasti prekidači serije PS (od 10 do 100A) i BS serije koja pokriva strujni opseg od 16 do 630 A. Izuzetnog su kvaliteta i dostupni su u svim raspolozivim veličinama i tipskim šemama.

Većina proizvoda je dostupna odmah pošto raspolažemo respektabilnim količinama na lageru.

Kontaktori Rade Končar
Regulatori faktora snage
Bimetalni releji Rade Končar
Motorne zaštitne sklopke Končar
Kompakt prekidači Rade Končar
Vremenski releji Rade Končar
Grebenasti prekidači Rade Končar

Cene istaknute na sajtu su veleprodajne bez obračunatog pdv-a na koje odobravamo rabate u zavisnosti od količine poručene robe, načina plaćanja, kao i ukupne prethodno realizovane saradnje.