HYDRA kondenzatorske baterije

Hydra je jedan od najiskusnijih proizvođača kondenzatorskih baterija na svetu koji se već više od 100 godina bavi proizvodnjom istih.

Osnovana u Nemačkoj (Berlin), Hydra proizvodi više od 20 miliona kondenzatora godišnje u dva proizvodna pogona. Sedište i 50% proizvodnje nalazi se u Češkoj. Drugi pogon se nalazi u Vijetnamu, gde Hydra proizvodi za azijska tržišta, a takođe i velike porudžbine za evropsko tržište.

Cilj u Hydri je da proizvede kondenzatorske baterije najvišeg kvaliteta. Tokom proizvodnje, Hydra kontroliše sve kondenzatore kako bi osigurala 100% pouzdanost proizvoda. Tokom postprodukcije ponovo se vrše dodatni slučajni testovi. Tek nakon prolaska svih testova, kondenzatori se puštaju u isporuku.  Sa 100% testiranjem tokom procesa proizvodnje sigurno isporučuje proizvod vrhunskog kvaliteta.

Zahvaljujući visokim standardima kvaliteta, Hydra je veoma jaka na tržištu energetskih kondenzatora. Pored toga,  Hydra je jedan od vodećih dobavljača na tržištu bele tehnike gde isporučuje kondenzatore za sve glavne proizvođače aparata. Hydra takođe nudi svoje proizvode za gotovo sve proizvođače pumpi, motora, kompresora…